Vakantie Dominicaanse Republiek

Door Alain op woensdag 23 januari 2008 18:47 - Reacties (3)
Categorie: Reizen, Views: 2.930

Afgelopen twee weken ben ik op vakantie geweest naar de Dominicaanse republiek in het hotel Bahia Prinicpe San Juan. Deze vakantie was bijna een ramp te noemen. Vanaf begin tot eind was alles minder dan we ooit verwacht hadden, vanaf de vliegreis tot het eten.

Onze vakantie begon 12 uur later dan gepland door een reparatie aan het vliegtuig. We konden geen comfort service meer krijgen omdat het vol zat, dus zat we helaas in de economy class. Het duurde erg lang voordat we eten of drinken kregen (2 uur) en het was dan ook nog niet te eten.

Het hotel zat overvol en een plaatsje in het restaurant was bijna niet te krijgen. We zijn vaak apart van elkaar gaan eten omdat dit makkelijker was. Daarbij was het eten vaak koud en/of niet te eten. Bedienden in het restaurant waren er genoeg, maar iedereen was bezig elkaar te commanderen en te 'doen alsof je iets doet'.

Buiten het hotel was er ook weinig te beleven. We zijn gaan raften en dat was de beste uitstap. Ook zijn we een dagje naar Puerto Plata geweest en dat is maar een triestige stad. We wilden erg graag naar Santa Domingo en Haiti, maar deze excursie's werden niet aangeboden.

Erg jammer, hopen dat de volgende vakantie beter uitpakt.

Ik heb nog een paar snapshots gemaakt:

Dominicaanse Republiek
http://tweakers.net/ext/f/N2JW6snLi1nUjV6k81nQbqZM/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/2Pg8I6k6FjCx3gQfCQh9yes5/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/RrgkdwNx9oPUQbuNdClxV71N/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/L3sm4g9gemWnl6idHF83ZCuO/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/SgK5Cnm9A9hUc3thN6JpCeBY/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/SQxgDdmjUurSIdVJzRob8QgJ/thumb.jpg

Volgende: Even terugblikken op 2007 01-'08 Even terugblikken op 2007

Reacties


Door Tweakers user endless, donderdag 24 januari 2008 15:15

Hmm.. Zonde zeg! Zo'n mooi land (denk ik) en dan toch zo tegenvallen..
Je hebt wel geld teruggekregen vanwege je vliegklasse en de 12 uur wachten?

Door Tweakers user Alain, donderdag 24 januari 2008 18:00

Voor de 12 uur wachten krijgen we 1 nacht p.p. terug plus 25 euro p.p.

Voor de comfort service op de heenreis hebben we niet betaald, dat zat bij het boeken al vol. Gelukkig hadden we de beste stoelen in economy class (tegen 10 euro per stoel extra).

Door Tweakers user perejoseph, maandag 28 januari 2008 18:47

Is dat het Jet-air toestel dat ik denk dat het is ;)

Reageren is niet meer mogelijk