Even terugblikken op 2007

Door Alain op donderdag 3 januari 2008 01:16
Categorie: Leven, Views: 2.156

Het afgelopen jaar was voor mij een jaar waarin ik veel mogelijkheden kreeg op mijn werk, vooral qua werken in het buitenland. Ik ben vier keer naar Oekraïne geweest, twee keer naar Taiwan, drie keer naar Frankrijk, een paar keren naar Belgie, een keer naar Duitsland en een keer naar Finland. In alle gevallen ging het om automatisering op schepen.

Dit jaar heb ik ook een alarmsysteem ontwikkeld voor schepen. Iets heel simpels, maar gebruikersvriendelijkheid wordt beloond. Ik heb het gelukkig - met veel hulp - voor elkaar gekregen een systeem te maken dat iedereen begrijpt. Iedereen die ik spreek is vol lof over dit systeem.

Op het sociale vlak heb ik een achteruitgang geboekt. Ik ben hier en daar wat vrienden verloren door ruzie's waar ik helemaal niks mee te maken heb. Het begon met een ruzie tussen vrienden van me met mijn broer. Een ruzie die op niks gebasseerd is, maar waardoor ik wel moest kiezen; zeker omdat ik toen bij mijn broer woonde. Al met al ben ik erg gelukkig met de vrienden die ik nu heb en weet dat ze me niet in de steek laten.

Volgend jaar hoop ik minimaal evenveel te reizen als dit jaar, want ik vind het geweldig. :)

Volgende: Vakantie Dominicaanse Republiek 01-'08 Vakantie Dominicaanse Republiek
Volgende: Alles in één kastje 12-'07 Alles in één kastje

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk