Vakantie Dominicaanse Republiek

Door Alain op woensdag 23 januari 2008 18:47 - Reacties (3)
Categorie: Reizen, Views: 2.998

Afgelopen twee weken ben ik op vakantie geweest naar de Dominicaanse republiek in het hotel Bahia Prinicpe San Juan. Deze vakantie was bijna een ramp te noemen. Vanaf begin tot eind was alles minder dan we ooit verwacht hadden, vanaf de vliegreis tot het eten.

Lees verder »

Even terugblikken op 2007

Door Alain op donderdag 3 januari 2008 01:16 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Leven, Views: 2.213

Het afgelopen jaar was voor mij een jaar waarin ik veel mogelijkheden kreeg op mijn werk, vooral qua werken in het buitenland. Ik ben vier keer naar Oekraïne geweest, twee keer naar Taiwan, drie keer naar Frankrijk, een paar keren naar Belgie, een keer naar Duitsland en een keer naar Finland. In alle gevallen ging het om automatisering op schepen.

Lees verder »

Alles in één kastje

Door Alain op vrijdag 28 december 2007 17:00 - Reacties (6)
Categorie: Computers, Views: 3.338

Een poosje geleden heb ik een mailtje gestuurd aan @home met de vraag of we internet, digitale televisie en telefoon konden krijgen. Hierbij heb ik de voorwaarde gesteld dat ik één kastje wil. Het antwoord was dat hier wel aan gewerkt werd, maar dat men technish nog niet zover was. Met moeite te begrijpen, maar dan wacht ik even.

Lees verder »

Ontwerpcursus en praktijk

Door Alain op dinsdag 18 december 2007 18:29 - Reacties (1)
Categorie: Werk, Views: 2.399

Ik volg op dit moment een cursus 'Ontwerpen van scheepsinstallatie's' om te leren waar ik op moet letten bij het ontwerpen van scheepsinstallatie's. Ik ben nu bijna 3 jaar engineer en ben ook redelijk veel aan boord geweest, dus ik weet ongeveer hoe het er in de pratijk aan toe gaat.

Lees verder »

Vismarkt in Haulien

Door Alain op zondag 16 december 2007 13:52 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Reizen, Views: 1.989

Afgelopen 3 maanden ben ik twee keer naar Taiwan (Haulien) geweest voor mijn werk. Ik moest hier een zeiljacht inbedrijf stellen. Ik kon erg slecht wennen aan het eten, vooral de lunchboxes vond ik niet lekker.

Lees verder »